About [Esthétique Anique]

About[ Esthétique Anique ]

Esthétique Anique is een schoonheidssalon en kleinschalige spa die sinds 2007 haar deuren heeft geopend. Mijn naam is Anique van der Pluijm, en ik ben zelfstandig eigenaresse van Esthétique Anique. Met de grootste zorg en omringd door luxe met een complete beleving in mijn Schoonheidssalon, gelegen op een prachtige rustige plek met schitterend uitzicht op de polders en het historische bruggetje van Jannezand in Hank.

Kom compleet tot rust in een comfortabele behandelstoel voor een heerlijke gezichts-lichaams behandeling of massage.

Werkwijze

Werkwijze[ Esthétique Anique ]

Esthétique Anique werkt met het Italiaanse topmerk [ Comfort Zone ]. Dit merk benadert schoonheid vanuit een duurzame invalshoek en combineert het beste uit de natuur en de wetenschap.

Daarnaast heeft [ Comfort Zone ] een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse ritueel en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek.

[Comfort Zone]

[ Comfort Zone ]

[ Comfort Zone ] is een merk voor huidverzorgingsproducten en wellnessbehandelingen. [ Comfort Zone ] bieden een breed scala aan producten en behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de huid. Het is gericht zich op natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid, met aandacht voor zowel de effectiviteit van de producten als de milieuvriendelijkheid.

Wereldwijd werken toonaangevende kuuroorden, spa’s en salons met [ Comfort Zone] en deze unieke benadering.

De producten van [ Comfort Zone ] worden niet getest op dieren en zijn volledig goedgekeurd met het FDA keurmerk met producten op basis van natuurlijke en biologische bestanddelen. (American Food and Drug Administration).
Bovendien zijn de verpakkingen milieuvriendelijk. Informeer ook eens naar de ecologische verzorgingslijn “Sacred Nature”, met producten op basis van natuurlijke en biologische bestanddelen.

[Skin Regimen]

Het concept achter Skin Regimen is het combineren van hoogwaardige huidverzorgingsproducten met gezonde gewoontes op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en slaap.
Krachtige formules op basis van planten extracten om versnelde veroudering door stress en vervuiling tegen te gaan.